top of page

REGULAMENT HOTELIER

 

Dragi oaspeţi,

Dorim să vă oferim o experienţă de neuitat la Cabana Sura Getilor și de aceea am stabilit o serie de principii și reguli de care vă rugăm, în mod respectuos, să ţineţi cont atât în timpul, cât şi după ce s-a încheiat sejurul dumneavoastră.

 

Rezervare
Rezervarea se face direct la nr. de telefon 0745390390

Rezervările negarantate vor fi reținute până la ora 18:00 (ora locală) din ziua sosirii și eliberate în mod automat după această oră, cu excepția cazului în care rezervarea este garantată cu un card valabil la data rezervării sau o plată anticipată. În caz de neprezentare, hotelul își rezervă dreptul de a reține suma aferentă primei nopți și de a elibera camera pentru restul perioadei rezervate.

În cazul persoanelor care nu au rezervare în prealabil, restaurantul nostru are o politică de servire a oaspeților în ordinea sosirii lor.

Pentru cină este recomandat să fie efectuată o rezervare în prealabil, chiar dacă sunteți cazat în hotel.

 

Pentru rezervări, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0745390390 s

Rezervările vor fi reținute doar 20 minute de la ora solicitată.

Anularea rezervării

Orice anulare de rezervare a camerei se va trimite în scris, pe adresa de e-mail: cabanasuragetilor@gmail.com sau la numărul: 0745390390, până la ora 18:00 a zilei sosirii.

Tarife
Tarifele de cazare diferă atât în funcţie de tipul de cameră pentru care optaţi, disponibilitate, zi şi anotimp, cât și de numărul de persoane din cameră (mai multe detalii pe pagina de CAZARE).

Sosirea și plecarea

Primirea camerei (check-in) se poate face începând cu ora 15.00. 

Eliberarea camerei (check-out) se va face înainte de ora 12.00.

In cazul in care in prima de zi de sejur se doreste camera inainte de ora 15:00, se va onora solicitarea in limita disponibilitatii si se va aplica o taxa de early check-in in valoare de 100 lei, TVA inclus (pentru intervalul 07:00-12:00) si 100% din contravaloarea noptii de cazare pentru un check-in mai devreme de ora 07:00.

In cazul in care in ultima zi de sejur camerele se elibereaza dupa ora 12.00, se va aplica o taxa suplimentara in valoare 50 lei, TVA inclus (pentru intervalul 12:00 – 16.00) si 100% din contravaloarea noptii de cazare  pentru depasirea orei 16.00.

Oaspeții care eliberează camerele până la ora 12.00 pot lăsa bagajele la recepție, într-un spațiu dedicat acestui serviciu, pentru un interval de 24 de ore fără costuri suplimentare.

Pentru bagajele lăsate la recepție mai mult de 24 de ore se vor percepe cheltuieli de depozitare.
În cazul în care bagajele oaspeților rămân în cameră și după check-out-ul de la ora 12, aceștia vor plăti o taxă suplimentară de utilizare a camerei (aceeași ca în cazul late check-out-lui).

Aceste solicitări ale clienților vor fi clarificate și onorate numai în măsura în care hotelul nu are confirmări ferme pentru acele spații de cazare.

 

Cazare copii 0-7 ani

Cazarea copiilor cu vârste cuprinse între 0-7 ani se va face gratuit, când sunt folosite paturile existente.

Pentru copiii sub 2 ani există posibilitatea oferirii, în limita disponibilității, a unui pătuț bebe, contra cost - 50 lei /noapte

Vă rugăm să ne comunicaţi atunci când faceţi rezervarea dacă aveţi nevoie de un pătuţ pentru copil pentru a va putea onora, în limita disponibilului,solicitarea.

Pentru cazarea copiilor cu varsta de peste 7 ani se va achita tariful intreg.

 

Cazare minori

Minorul este persoana care nu a implinit varsta de 18 ani. 

Unitatea noastra nu accepta cazarea minorilor care sunt neînsoţiţi de părinţi sau de reprezentanţii legali, cu excepţia celor aflaţi în drumeţie, tabere, excursii, concursuri sau în alte acţiuni similare, însoţiţi de cadre didactice, antrenori şi ghizi.

 

Signalistică

Pentru cereri suplimentare în timpul sejurului, puteți folosi următoarea signalistică:

 • “NU DERANJAȚI!” - cu permisiunea dumneavoastră, se va intra în cameră pentru verificarea utilităților și a curățeniei, în intervalul orar 7.00 – 15.00, la ora stabilită de dumneavoastră și comunicată la recepția hotelului;

 • “VĂ ROG SĂ REFACEȚI CAMERA!“ – prin acest mesaj solicitați efectuarea curățeniei în camera dumneavoastră.

 

Oaspeți suplimentari

Puteți primi musafiri sau oaspeți în camera dumneavoastră între orele 8.00 - 22.00, fără costuri suplimentare. În cazul în care primiți oaspeți în intervalul 22.00 - 8.00, aceștia vor trebui să achite diferențele de tarif și să se înregistreze la recepție, prin completarea fișei de cazare.


Dress Code

Cabana Sura Getilor nu practică un cod vestimentar special, dar recomandăm decență și respect atât față de ceilalți oaspeți, cât și față de personal.

Nu vor fi acceptate în restaurant și recepția unitatii persoanele îmbrăcate în halat, costum de baie, maiou și șort și încălțate cu șlapi.

Recomandăm clienților ca, pentru accesul la zona de piscină și SPA, să folosească halatul, papucii și prosopul puse la dispoziție în camera de hotel (vă rugăm ca, la întoarcerea din zona SPA, să aduceți în camera de hotel halatul și prosopul folosit). Orice articol solicitat suplimentar va fi contra cost.

Accesul în zona bazinului de înot este permis doar în costum de baie, șlapi curați, prosop, halat, cască.
Dușul este obligatoriu înainte și la ieșirea din piscină.

Este interzis accesul în bazin persoanelor cu boli dermatologice și infecțioase, precum și accesul minorilor sub 16 ani neînsoțiți sau nesupravegheați. 

Clienti au obligatia de a citi si respecta regulamentul din SPA, acesta poate fi gasit la piscina, la receptie sau online pe site-ul www.cabanasuragetilor.ro


Modalităţi de plată

Pentru plata serviciilor sunt acceptate cărţile de credit (Visa, Mastercard, Maestro, plata numerar (RON), prin transfer bancar (pentru facturare, vă rugam să prezentați la cazare OP-ul vizat de bancă) sau tichete/vouchere de vacanță.

În acest ultim caz, vă rugam să țineți cont că este obligatoriu ca titularul tichetelor/vouchere-lor de vacanță să fie persoana care beneficiază de serviciile de cazare iar facturarea se va face doar pe numele acestei persoane (titularul tichetelor/voucher-elor de vacanță).

În afara contractelor deja încheiate, vă informăm că plata sau preautorizarea cardului se face în momentul cazării (check-in-ului).
În cazul în care se dorește efectuarea plății la sfârșitul sejurului, se va constitui obligatoriu un depozit pe card sau numerar pentru perioada și serviciile de cazare solicitate.

Achitarea serviciilor din restaurant se poate efectua cu cartea de credit, numerar (RON) sau prin transfer bancar.

În situația transferului bancar, plata trebuie efectuată în avans pe baza facturii proforme.


Gratificaţii şi costuri servicii

Gratificaţiile pentru personalul hotelului sunt la latitudinea clienţilor.

 

Fumatul

Fumatul tradițional și țigara electronica nu sunt permise în incinta cabanei, conform legislatiei aplicabile în vigoare (legea 349/2002 modificată și completată prin legea 15/2016). Unitatea noastra are amenajate spații pentru fumători în aer liber.

Cabana dispune doar de camere pentru nefumători. În cazul în care nu se respectă prevederile prezentului regulament, se va aplica o taxă în valoare de 500 lei/noapte, reprezentând serviciile de curățenie a camerei.


Animalele de companie

Regula generală nu permite cazarea în hotel a persoanelor însoțite de animale și păsări.

În cazuri excepționale și numai cu acordul hotelului, se va permite cazarea animalelor de talie micăa (max 7 kg) iar acest lucru se va face prin prezentarea la sosire a certificatului național/internațional de sănătate (cu toate vaccinările incluse).

Taxa de cazare reprezintă c/val a 50 lei/zi/animal/pasăre.

În cadrul restaurantelor și a centrului SPA nu este permisă intrarea cu animale de companie de nici o mărime sau specie.


Micul dejun, prânzul și cina

Micul dejun se serveşte in restaurant, aflat la parterul hotelului, în intervalul:

 • 8.00 şi 10.00 a.m. 

Puteți invita pe oricine să servească micul dejun cu dumneavoastră, însă este obligatoriu ca fiecare persoană invitată să achite contravaloarea acestuia, să respecte normele de comportament și să aibă o ținută decentă.

Pentru oaspeții care nu sunt cazați în hotel, micul dejun costă 30 lei/persoană.

Pentru mesele cu meniul prestabilit (e.g. evenimente etc.), rezervarea este confirmată și garantată prin achitarea unui avans. Acesta se pierde în cazul neonorării rezervării efectuate.

In situatia in care restaurantul este aglomerat pot fi ore in care nu se iau comenzi la bucatarie.

In anumite situatii (program aglomerat, alte evenimente etc.) este posibil ca pranzul sau cina sa fie meniu prestabilit fara a putea alege din catalog

 

Room Service

Room service-ul este disponibil la cerere, în următoarele intervale orare:10.00 şi 20.00 

Costul pentru room-service este de 20 lei/solicitare, separat de comanda nota de plata conform comenzii.

 

Spaţiul de parcare şi autoturismele

Cabana  pune la dispoziția clienților săi, în limita disponibilității 25 locuri in curte si 35 locuri vis-a-vis. p

Deşi luăm toate măsurile de precauţie, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafaţa proprietăţii noastre. Pentru evitarea acestor neplăceri, nu lăsați obiecte de valoare în interiorul autoturismelor.

 

Siguranța obiectelor personale

Unitatea este dotata cu sisteme electronice omologate de monitorizare a accesului în cameră si supraveghere video pe toate nivelurile.

Recomandăm folosirea seifului din recepție pentru depozitarea obiectelor de valoare. Nu ne asumăm nici un fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta Cabana Sura Getilor

Asistenţă specială

Confidenţialitatea informaţiilor

Dacă ne contactaţi prin e-mail, fax sau prin intermediul site-urilor, ne rezervăm dreptul ca datele care vă vizează să fie prelucrate în scopuri de marketing direct.

Nu vom folosi niciodată numele sau alte informaţiile despre dumneavoastră fără să obținem în prealabil acordul pentru acest lucru. Veţi avea posibilitatea să ne comunicați dacă doriţi să primiţi aceste informaţii în viitor.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

În conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, S.C. TOUR BUCOVINA ARINIS SRL. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopuri determinate, explicite și legitime, datele personale care îi sunt furnizate de clienți persoane fizice și imaginile reprezentative.

SC TOUR BUCOVINA ARINIS SRL, loc Voronet nr.612-614, judet Suceava, procesează date cu caracter personal în vederea prestării serviciilor hoteliere, în următoarele scopuri: 

 • Rezervarea de camere si alte servicii hoteliere; prelucrarea datelor cu caracter personal se face în baza unei obligații legale;

 • Confirmarea rezervărilor și preautorizarea cardului, având ca temei de prelucrare interesul legitim al hotelului;

 • Facturarea serviciilor hoteliere, având ca temei de prelucrare obligațiile legale;

 • Pentru a comunica cu dumneavoastră în diverse scopuri cum ar fi acela de a afla care sunt opiniile dumneavoastra asupra serviciilor noastre, acela de a solutiona diverse sesizări sau acela de a vă oferi servicii personalizate, oferite în timp util, în format electronic sau telefonic, având ca temei legal de prelucrare interesul legitim al hotelului;

 • Furnizarea de informații pe e-mail, a ofertelor speciale, evenimente și/ sau alte forme de publicitate, având ca temei legal de prelucrare consimțământul;

 • Furnizarea informațiilor pe email sau telefonic, referitoare la obiectele uitate, primirea coletelor, mesajelor, având ca temei legal de prelucrarea intersul legitim.

Clienții Cabana Sura Getilor furnizează datele solicitate de către SC TOUR BUCOVINA ARINIS SRL, în vederea derulării sau inițierii de raporturi juridice cu societatea, cu respectarea prevederilor legale.

Refuzul persoanelor fizice de a furniza aceste date determină incapacitatea societății noastre de a vă pune la dispoziție serviciile solicitate, făcând imposibilă respectarea cerințelor reglementărilor speciale în domeniul hotelier și cel fiscal.

 

Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal (număr de telefon, adresă de e-mail) este acordat în mod voluntar. Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare gratuită către SC TOUR BUCOVINA ARINIS SRL. Notificarea de revocare a consimțământului poate fi realizată spre exemplu prin e-mail către datecabanasuragetilor@gmail.com sau la departamentul de Receptie . Vă rugăm să aveți în vedere faptul că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizării datelor înainte de retragerea consimțământului (notificarea nu are efect retroactiv). În cazul în care consimțământul nu este acordat sau a fost revocat, vom fi în situația de a nu vă putea presta serviciile solicitate iar datele personale nu vor fi utilizate în scop de comunicare, marketing și feedback. Daca aveți întrebări legate de această declarație de consimțământ sau de protecția datelor de către SC TOUR BUCOVINA ARINIS SRL în general, vă rugăm să nu ezitați să contactați responsabilul nostru pentru protecția datelor la adresa de e-mail: datecabanasuragetilor@gmail.com

 

În conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016, persoanele fizice beneficiază de următoarele drepturi: dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și o copie a datelor procesate, dreptul de intervenție, de opoziție, de rectificare, de retragere în orice moment a consimțământului, dreptul de a solicita ștergerea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere.

Pentru exercitarea acestor drepturi, puteți contacta responsabilului nostru pentru protecția datelor în orice moment la adresa de e-mail:datecabansuragetilor@gmail.com, printr-o cerere scrisă, datată și semnată, în care se vor menționa datele asupra cărora se solicită dreptul respectiv.

Pentru mai multe informații vă rugăm consultați Regulamentul de protecție a datelor cu caracter personal disponibil pe site-ul www.cabanasuragetilor.ro

 

 Datele cu caracter personal aparținând clienților cabanei sunt prelucrate cu bună-credință și în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare. Acestea sunt colectate numai în scopuri determinate, explicite și legitime, iar prelucrarea ulterioară nu va fi incompatibilă cu aceste scopuri.

 

Datele cu caracter personal se prelucrează în conformitate cu drepturile persoanei vizate. Persoanele ale căror date sunt prelucrate, au dreptul de a obține de la SC TOUR BUCOVINA ARINIS SRL, la cerere și în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea acestora, în măsura în care prelucrarea nu este conformă cu Regulamentului UE 679/2016 sau datele sunt incomplete ori inexacte.

 

Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepții prevăzute de lege. În caz de opoziție justificată, prelucrarea datelor nu mai poate viza datele în cauză. De asemenea, persoana vizată are dreptul de a se opune, în orice moment și cu titlu gratuit, fără nici o justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scopuri de marketing direct, în numele Operatorului sau terțului sau să fie dezvăluite unor terți. Pentru acest lucru, persoana vizată se va adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, iar măsurile luate de către Operator vor fi comunicate în 15 zile de la data cererii.


Politica de protecţie a mediului

Lenjeria și prosoapele se schimbă la două zile de cazare sau la cererea clientului. Pentru a ne semnaliza dorința dumneavoastră de a schimba obiectele de lenjerie și prosoapele, vă rugam să le lăsați pe jos sau în cadă.

 

Dispute şi reclamaţii

Ne rezervăm dreptul de a debita cardul oaspeților noștri, independent de dorința lor, în cel puțin următoarele cazuri:

 • au părăsit incinta hotelului, fără să plătească pentru serviciile CABANEI SURA GETILOR ARINIS de care au beneficiat;

 • au produs degradări sau distrugeri;

 • au plecat cu obiecte care nu le aparțin și a căror contravaloare nu au plătit-o la recepție;

 • nu au anulat rezervarea la termenul stabilit.

Orice controversă, dispută sau reclamaţie care ar putea să apară în urma aplicării acestor termeni și condiții, vom încerca să o rezolvăm pe cale amiabilă. În cazul în care nu este posibil, aceasta va intra sub jurisdicţia instanțelor judecătorești Suceava.


Program de eliminare a clienților indezirabili

Clientul trebuie să se conformeze uzanțelor hoteliere. Acesta va trebui să respecte atât liniștea în hotel, restaurant și centru SPA, cât și normele de conviețuire socială și cele morale.

De asemenea, clientul Cabanei Sura Getilor Arinis trebuie să aibă grijă de proprietatea încredințată lui pe parcursul cazării.

Orice încălcare a uzanțelor hoteliere sau a normelor morale și de conviețuire socială dă dreptul hotelierului să întrerupă imediat contractul/cazarea, fără nici un preaviz.

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea, servirea în restaurant și accesul în SPA clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți, care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjează alți clienți. Contravaloarea eventualelor distrugeri sau degradări ale bunurilor materiale aparținând Cabanei Sura Getilor Arinis va fi suportată de către cei vinovați de producerea acestora.

Ne rezervăm dreptul de a evacua forțat din hotel, restaurant sau centru SPA clienții indezirabili.

Ținând cont de cele menționate mai sus, ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții.


Conduita

În cadrul restaurantului sunt interzise aducerea și consumarea băuturilor alcoolice din exteriorul acestuia, fără acordul în prealabil din partea conducerii.

Restaurantul își rezervă dreptul de a nu mai servi persoanele care sunt în stare de ebrietate sau care deja au consumat băuturi alcoolice în cantități mai mari și devin recalcitrante.

Sunt strict interzise introducerea si folosirea de boxe audio si alte sisteme de ascultat muzica atat in restaurant cat si in camere!

Servicii oferite


Servicii gratuite​​

 • acces la anumite servicii SPA (piscină, jacuzzi, saune, ciubar apa sarata, sala fittness) pentru clienții cazați în hotel

 • rețea de internet wireless 

 • serviciu de păstrare valori (seif în receptie)

 • primirea și transmiterea mesajelor

 • servicii de rezervări la restaurant

 • parcare

 

Servicii cu plată​

 *  mic dejun

 • room service

 • servicii de spălătorie sau călcătorie

 • trimitere și primire corespondență

 • curierat intern și internațional

 • serviciu de trimitere flori (în localitatea Gura Humorului)

 

Protecție în caz de incendiu

Siguranța clienților se situează pe primul loc, de aceea ne-am luat toate măsurile de siguranță și protecție în cazul apariției unui incendiu.

Toate spatiile de cazare, holuri si anexe sunt dotate cu detectoare de fum, planul de evacuare sau hidranții și extinctoarele de mare capacitate amplasate pe holurile hotelului.

Sistemul de alarmare împotriva incendiilor este automat și conectat direct la dispeceratul hotelului și la societatea de pază și intervenții. Atenția pentru detalii s-a extins și către căile de evacuare din cadrul hotelului, acestea fiind marcate cu elemente luminoase, alimentate non stop de la surse proprii de energie.


Clauze finale

Considerăm că orice client în momentul accesării oricărui serviciu oferit de către Cabana Sura Getilor (cazare, restaurant, SPA, evenimente) a luat cunoștință de termenii și condițiile mai sus menționate și le-a acceptat tacit.
 

Modificări termeni și condiții

Termenii și condițiile pot fi modificate oricând de către Cabana Sura Getilor fără a se face notificări în prealabil.

- In weekend sejurul minim este de doua nopti;

- In locatia noasta nu se organizeaza petreceri!

- Nu se poate asculta muzica la boxa proprie in restaurant, zona SPA, zone comune sau camere;

- Nu se accepta consumul de alimente, bauturile alcoolice si torturi proprii in restaurant sau in zonele comune ale locatiei;

- Nu avem facilitati pentru gratar!

bottom of page